Vahvuuksia, vakiota ja mätämuna.

perjantai 30. syyskuuta 2011

Wow nyt on tullut otettua jalkapallo lähetyksiä jo viime lauantaista saakka, vähintään yksi peli päivässä.
Säväyttävimmät ottelut on ollut muiden toimesta, kuin Valioliigan jättiläisten.
 "Huonommat" joukkueet on luotu pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja katsokaa minkälaista jälkeä esim. Stoke tekee vahvuuksillaan. Vahvuuksilla pelaamisessa jokaisen on tiedettävä roolinsa ja olla täysillä mukana toiminnassa.

Manchester Cityllä oli taidot sekä miehet tiistaina joilla voisi voittaa mestarien liigan ja Barcelonan milloin vain.
Näin ei odotetusti käynyt. Bayern tyrmäsi Cityn.
 Miksi näin mahtava joukkue ei onnistunut voittamaan? Taktiikka virheet, sekä pelaajat eivät syki Citylle. Sykkimistä tuskin tapahtuu koskaan. Joukkue tulee kyllä hitsautumaan aikanaan yhteen mutta siihen tarvitaan vielä puolikautta vähintään.
Cityn pitäisi tehdä peliliike ja myydä Mancini Venäjän pääsarjaan Anzhille valmentajaksi.Samanaikaisesti lainata Tevez Leicesteriin 3 kuukaudeksi lainalle. Leicester ? "Eiks ne pelaa Chämppärshipis?" Joukkue on Championshipin rikkain joukkue voisi vaikka maksaa 3kk ajan 10% hänen palkastaan ja dynaaminen joukkue saisi lisä pontta nousuhaaveilleen. City saisi Tevezin arvon pysymään samana sekä hän ei onnistuisi enään toimillaan tahrata joukkuetta enempää.Tammikuussa sitten siirto Inter,Ac Milaniin tai Real Madridiin..

Arsenal, Chelsea, ManUnited ja City olivat kaikki suuria pettymyksiä mestareiden liigassa.
Ainoa valopilkku oli Southamtonista siirtynyt Alex Oxlaide joka maalasi nuorimpana Mestarien liigassa, iässä 18 vuotta ja 33 päivää.

Europa liiga taas oli veikeetä viihdettä. Birmingham, Fulham, Stoke ja Tottenham saivat kaikki pisteet kotiin. Tänä vuonna Europa liigan voittaa Englantilainen seura tai Dynamon Kiev.

Edellisen kerran voittajaveto meni niin mönkään ettei viimeviikolla kehdannut kokeilla enään, mutta nyt kokeillaan vakioriviä:

1. Man Utd - Norwich 1
2. Blackburn - Man City 2
3. Wolves - Newcastle x
4. Sunderland - West Brom 2
5. Aston V - Wigan 2
6. Ipswich - Brighton 1
7. Reading Middelsbr x
8. Millwall - Burnely 1
9. Blackpool - Bristol C X
10. Crystal P - West Ham 2
11. Hull - Cardiff X
12. Leeds - Portsmouth 1
12. Southamt Watford x


T. SuperTeeMon

0 kommenttia:

Lähetä kommentti