Fernando Torres ansaitsee parempaa.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Englanti värähti ja vapisi 46. peliminuutilla sunnuntaina. Englannin Valioliigassa nähtiin jäätävä viimeistely. Fernando Torres kavensi Manchester United vs Chelsea pelin 3-1. Viimeistely oli röyhkeä ja erinomainen taidonäytös loistavasta pelaajasta. Kaikki pirulliset fanit tehdaskaupungissa pelkäsivät Chelsean vielä voittavan.


Torres oli päässyt hetkeksi eroon äänistään pään sisällä. Paineeton momentti oli ainutkertainen, mutta pelin lopussa palattiin arkeen, Volleysta 10 metrin päästä yli. Yksin läpi, harhautti maalivahdin, kiersi ohi, maali ammotti tyhjyyttään ja taas kerran ohi.

Jalkapallossa raha on alkanut ratkaisemaan liikaa. Rahan käytölle on saatava suuremmat estot kuin UEFAn reilunpelin sopimukset, jotka astuvat vuoden päästä voimaan. Ei ole oikein, että henkilöstä maksetaan 50 miljoonaa. Pelaajat vaikuttavat nappuloilta. Ehdotuksena olisi maailmanlaajuinen palkkakatto ja siirtoraja. Äärimmäisen monimutkaista ja vaikeata on luoda sellaiset säännöt. Mahdotonta itseasiassa. Torresin pelaaja-arvo laskee, kun hänen suoritukset eivät ole aikaisempaa standardia. Pelaajat tarvitsevat tukea myös mediayhtiöiltä. Torresin ympärillä on pakko ajatella positiivisesti jotta hänen itseluottamus kasvaa. Torres on Valioliigalle ja Britanialle kultaakin arvokkaampi huippufutarina ja kliinisenä viimeistelijänä, kuin mokailevana jaepäonnistuneena siirtona. Vaikka olisit Liverpool fani näytä tukesi hänelle ja kirjoita kirje perinteisellä postilla. 

Osoitteeseen : Chelsea Football Club
Fernando Torres
Stamford Bridge
Fulham Road
London
SW6 1HS

Pelivinkkinä suosittelen katsomaan Leeds vs United tänään 21.45. Forsell ja Väykkä vs Pogba ja M.Owen.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...:

    Pettymysten viikonloppu. M.City joutui jyrän alle helposti saadun 0-2 johdon jälkeen ja taipui pistemenetykseen. Myös Cityn mestareiden liigan ottelu osoitti joukkueen kuolevaisuuden. Sen sijaan Agueron jäätävät viimeistelyt jatkuivat taas. Mies on tehnyt kaikki maalinsa samaan tapaan, pallo jalkaan boxin sisään ja tarkka sijoitus maatapitkin alakulmaan. Maalivahdille todella vaikea torjuttava. Seuraan jännityksellä miten kauan mies pystyy viimeistelemään tuolla prosentilla noita... Onneksi myös kaukolaukaukset ovat teräviä joten niistäkin on tulossa heldelmää vielä.

    Manun peli oli kärsimysnäytelmää minulle. Varsinkin kun 1-0 oli selvä paitsio, sekä yksi chelsean puolustuksen käsittämätön flipperi. Paremmalla viimeistelyllä tuo peli olisi ollut chelsean voitettavissa. Se että chelsea jätti hopealautasella tarjotun voiton käyttämättä ärsyttää suunnattomasti kaltaistani city fania...

    Manu on niin kova että nukun yöni huonosti =(

    -Gascoigne

  1. SuperTeeMon kirjoitti...:

    Aguero seuraa Thierry Henryn siiterausta, "Aina kun sain pallon, tavoitteeni oli sijoittaa se oikeaan alanurkaan". Jalkapallo ja viimeistely on yksinkertainen asia. Yleisin haloo jota ihmiset ovat nostaneet esille Aguerosta on, että miten hän tulee pärjäämään talvella?

    City fanille Owen Heargreavesin maali kuudennella minuutilla toi jotain lohtua edelliseen pettymykseen?

Lähetä kommentti