Perjantai intohimon ilta! (Maalikooste)

lauantai 3. syyskuuta 2011

Maalikooste : http://www.youtube.com/watch?v=t85e0M1JPQ4&feature=player_embedded#!

Britanniassa paikallinen yleisradio ei näyttänyt peliä, vaan peli näkyi ainoastaan maksullisella kanavalla. Jalkapallon mekassa ihmeellinen ratkaisu, mikä osoittaa maailman ahneutta jälleen kerran ja nimen omaan FA:n rahan himoisuutta, koska he olivat tarjonneet matsia eniten tarjoavalle.

Peli itsessän oli klassisen epäenglantilainen! Tuntui jopa hyvältä katsoa Englannin peliä. Pelaajat juoksivat ja taklailivat jatkuvasti, kun kaveri huusi virhettä, kaikki muutkin huusivat. Heistä puhkui joukkuehenki, jota oli ilo katsoa. Downing juoksi jatkuvasti hyökkäämän ja sitten puolustamaan, samoin kuin Wayne Rooney.

Kun näet geimissä niin paljon rakkautta kentällä, voit jälleen tuntea ihon kihelmöivän. Se oli fantastista eilen. Ja kaiken kruunasi Frank Lampardin penkillä olo, sekä 21 vuotias Chris Smalling, joka aloitti Englannin oikealla tontilla pakkina! Capello oli vihdoinkin uskaltanut tehdä ratkaisuja koko joukkueelle, eikä pelkästään yksilöille! Vielä kun hän tajuaisi, ettei Englanti tarvitse puolustavaa keskikenttä pelaajaa, niin Euro2012 kisoissa voi olla semi-finaalikin jo lähellä. Joukkueen keski-ikä oli eilen 26 vuotta, Etelä-Afrikassa kaksi vuotta sitten Saksaa vastaan keski-ikä oli 29 vuotta. Hyvää kehitystä, vaikka Andy Carroll, Cleverly ja Phil Jones olivat katsomossa puvut päällä. Heidän aikansa vielä koittaa ennen Euro 2012 kisoja.

Järkyttävää oli, että Frank Lampard laitettiin kentälle vaihdosta 10 minuuttia ennen ottelun loppua 3-0 johto-asemassa. Säälistä?

Englannin maajoukkue paidat olivat myös yllättys. Hieraisin hetken silmiä, että onko oikea kanava auki kun näin heillä tämän asun :


Iltaa varjostivat ainoastaan apinaa matkivat Bulgaria fanit, englantilaiset ovat laittaneet asiasta tutkintapyynnön onneksi jo eteenpäin.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti