Prince of Wales turnaus, kalja cupin tilalle!

perjantai 16. syyskuuta 2011

Meidän oma Mamba, oli herra ja hidalgo eilen Stoken keskikentällä. Diao suorastaan puhkui peli-iloa eilen, vaikka hän otti 15 minuutin pelin jälkeen keltaisen turhasta innokkudesta. 34 vuotias osoitti olevansa loistava         varamies. Eilistä Stoke - Dynamo Kiew peliä, kun katsoi, niin kyllä sen näki että Dynamo on valovuosia edellä Stokesta. Dynamo pelaa turhaan Uefa Europa liigassa, sen paikka kuuluu mestareiden liigaan. Sisulla Stoke "voitti" itselleen tasapelin. Puhtaalla sisulla. Kiewin tasoitus syntyi vasta 88minuutilla, mutta oli täysin ansaittu. Palacios teki vaisun debyytin mutta onneksi Upson, Huth, Shawcross dominoi puolustusta.

Europa liiga on englantilaisten osalta suuri vitsi. Tottenham peluuttaa junnuja arvokkaassa europpalaisessa turnauksessa. Fulham ottaa asian maltillisesti ja Stoke peluuttaa melkein täyttä kokoonpanoa. Birmingham pelaa championshipissä. Englannista ei pitäisi lähettää kuin yksi joukkue Europa liigaan jotta seurat osaisivat parhaiten arvostaa turnausta. Nykyisin trendi on, että kaikki panostaa ensiksi Valioliigan sijoista, sitten Fa cup, jonka jälkeen punnitaan kumpaan osallistutaan enemmän kalja cuppiin vai Europa liigaan?

Kalja cup, eli Carling cup pitäisi lopettaa. Pelaajien yli rasitusta, sen sijaan voisi olla vaikka Prince Of Wales turnaus jota isännöi Aston Villa fani, Prince Charles. Turnauksen idea on että valittavat pelaajat eivät ole saaneet pelata enempään kuin 10 ottelua valioliigassa jouluun mennessä. Turnaus alkaisi tammikuussa ja tässä näkisimme lupausten otteita, sekä todellisia tunne kamppailua peliajasta ja halua näyttää omaa osaamistaan. Ei hullumpi idea mielestäni.

Viikonloppuna Valioliiga on mielenkiintoisin sunnuntaina.
Mata&Torres vs Rooney&Young , Stoke vs Sunderland ja Spurs vs Liverpool.

Loppuun tehdään karkea veikkaus viikonlopun kierroksen tuloksista.


Blackburn Rovers v Arsenal  0-4    
Aston Villa v Newcastle 2-0
Bolton Wanderers v Norwich City 1-1
Everton v Wigan Atletic 0-0
Swansea City v West Bromwich Albion 0-1
Wolverhampton Wanderers V QPR  1-1
Tottenham v Liverpool 1-4
Fulham v Manchester City 0-3
Sunderland v Stoke City 0-1
Manchester United v Chelsea 2-2 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti