Britannia rakastaa skandaaleita

maanantai 12. syyskuuta 2011


Valioliigan viikonloppu oli täyteläinen ja aromirikas. Manchester porskuttaa eteenpäin kuin höyryveturi.
 On aika hypätä voittavan joukkueen fanikerhoihin, jos ette ole jo vielä saaneet aikaiseksi. Tarjolla on helvetin punaista tai taivaan sinistä, valinta ei ole kristin-uskosta riippuvainen. 

Taivaan sinisistä löytyy pieni Argentino Aguero ja helvetin punaisista löytyy George Clooneyn vastakohta Wayne Rooney. Viikonloppu osoitti vain sitä mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Työläiskaupungissa alkavat kattilat kiehua yli ja veikkaampa entistä tunteikkaampia otteluita jatkossa. Käänteisenä asiana pidän fanikulttuuria. Ylilyönnit vain odottavat itseään huligaanien keskellä.

Jos on vaikeuksia valita, niin Mestarien Liigaa pelataan nyt viikonloppuna ja vaihtoehdot City sekä United pelaavat molemmat keskiviikkona 21.45. City kohtaa hieman heikentyneen Napolin kotonaan. United kohtaa Benfican. Pelillisesti vinkkinä suosittelen katsomaan City - Napoli ottelun keskiviikkona, viikonloppuna taas kääntäkää nupit kohti Unitedia kun se kohtaa Chelsean.  

Kuinka moni teistä on huomannut, että illalla tulee tv-ohjelma Dispatches brittien kanava neloselta.
Skandaalin hakuinen ohjelma, jossa on tällä kertaa aiheena huumet ja valioliiga. 
Multimiljoonien arvoinen vastikään siirron tehnyt pelaaja paljastetaan innokkaaksi kokkelin käyttäjäksi. 
Kyllä Britannia tarvitsee uuden skandaalin ja mehukkain kohde kuningasperheen jälkeen on Valioliiga.

Olen tuloksetta yrittänyt katsoa foorumeilta, jos arvuutellun pelaajan identiteetti olisi jo vuotanut internettiin.
Parhaimmat arvailut kokaaiinin aktiiviseksi käyttäjäksi ovat olleet mielestäni: Andy Carroll, Gyan, Jordan Henderson ja Jose Enrique. Veikkaus suuntaa kuitenkin vahvasti Liverpoolin luo. 

Manchester Cityn Gary Cookin irtisanoutuminen on saanut liian vähän huomiota Brittien saarilla.
City puolustajan Onuohan äiti oli saanut toimitusjohtajalta sähköposteja, joissa kidutettiin äitiä henkisesti hänen vakavaan syöpään johtuen. Cook kiisti kaiken, mutta todisteiden valossa hän ei pystynyt kiistämäänkään. Viestit olivat tulleet Cookin työsähköpostista. Aivan käsittämätöntä, että Cityn toimitusjohtaja lähettäisi mollaavia viestejä puolustajan äidille arasta aiheesta. Kuulostaa järjettömältä.

Verrataan vaikka, jos Jorma Ollila alkaisi kiusaamaan jotain Nokian työntekijän äitiä sähköpostitse. Todenäköisempää on että ulkopuolinen taho on vaatinut Cookin potkuja ja keinoja kaihtamatta myös järjestänyt ne hänelle. Potkujen luojilta olisi luullut hieman enemmän tyylikkyyttä.





0 kommenttia:

Lähetä kommentti