Lasten takia, erotkaa!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Arsenal, on aika jatkaa eteenpäin. Wengerin ja Kroenken on tehtävä yhteinen päätös joukkueen tulevaisuuden pelastamiseksi. 


Wengerin on irtisanouduttava tehtävästään. Wenger on luonut mahtavan uran itsellleen. Muunmuassa vuodesta 1996, tykkimiehet ovat aina olleet neljän parhaan joukossa. Huikeinpana saavutuksena yksimielisesti voidaan julistaa "Invincbles" kausi, jolloin Arsenal voitti mestaruuden häviämättä kertaakaan liigassa. 

Arsenal ei olisi voittanut mestaruutta tänä vuonna vaikka Nasri ja Fabergas olisivat jääneet. Mestaruus peli on ollut jo pitkän aikaa Chelsean ja Manchester Unitedin herruutta. Wenger kuvitteli vielä suurpiirteisesti kauden alussa mestaruuden olevan mahdollinen, niin kuin se joskus muinoin vielä oli Arsenalille. Enään mestaruus ei ole ajankohtainen. 

Seuran pääsyliput otteluihin maksavat kaikkein eniten liigassa. Kauan fanit jaksavat rämpimistä? Wenger tuhlasi rahaa, Wenger osti vanhoja pelaajia, mutta huomaa sen jo, että auttamatta hätäostokset ehkä jopa pahensivat tilannetta. Arteta ei ole lunastanut odotuksia, mitkä odotukset? Hän olisi kaksi kautta sitten ollut vahvistus nyt hän oli Evertonin tähti, mutta se ei voi riittää Lontoolaisille. Per Mertesacker pelaa elämänsä joukkueessa, mutta on liian hidas. Yossi on vaihtomies korealaisen kanssa. 

Arsenalin on pitänyt haastaa mestaruudesta monet vuodet jo, tuloksetta. Chelsean jatkuva manageri vaihtorumba on ollut kannattavampi pokaalien valossa, kuin Arsenalin kuuden vuoden aikana.

 Jääräpäisyys paistaa läpi Nerossa.
Pelinmuuttaja, suuri ranskalainen professori, mullistaja ja yksi kaikkien aikojen parhaista managereista olisi aika vihdoinkin tarttua uuteen projektiin. Joskus on vaikeaa jatkaa avioliittoa ja jotkut jatkaa väkisin lapsen takia. Jolloin tuloksena on katastrofi. On osattava luopua ja aloittaa alusta, niin vaikealta, kuin se kuulostaa. Wengerin on jätettävä Arsenalin managerin pesti, siirryttävä joko seurajohtoon tai valmentajaksi Real Madridiin Mourinhon jälkeen. Kuka olisi paras mies Arsenalin jatkajaksi Roberto Martinez, Ancelotti vai Martin Oneill ? 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti