Muna ylhäällä koko torstain.

torstai 1. syyskuuta 2011

Siirtoikkuna umpeutui ja nyt kerätään parhaat palat. Arsene Wenger painoi taktisesti paniikki nappulaa, vaikka kaikki siirrot kariutuisi ja kaikki osoittautuisi ihan sysyimustiksi pelaajiksi, jotka eivät kykenisi edes voittamaan Samoan saaren maajoukkueen veskaria yksin 90 min pelissä.  Silti Wenger saa rahat takaisin koska hän osti pienen vakuuden itselleen: Korealainen Park Chu-Young,   joka huhujen mukaan maksoi vain 2 miljoonaa puntaa, tuottaa paitatuloillaan Arsenallille sievoisen summan rahaa, joten oiva peli liike ranskalaiselta!  Uusilla tulokkailla on varaa tyrätä eivätkä paineetkaan ole kovat. Mertesacker ja Santos vahvistavat puolustuksen, joten ehkä seuraavassa pelissä ei Arsuparsu päästä kahdeksaa maalia, eikä Jenkinson pääse avaukseen. Yossi ei pärjännyt Liverpoolissa eikä Chelseassa, no ehkä sitten Arsenalissa. Pienoinen arpa koko israelilainen? Senor Mikeal Arteta siirty myös Lontooseen ja pakko sanoa, että maksaisin mitä vaan, jos saisin kuulla puhelinkeskustelun Manageri Moyesin ja Wengerin välillä! 


Qpr säilyy liigassa, sen he varmistivat siirroilla. Rahalla saa ja Ferrarilla pääse. Tony Fernadez, uusi ylväs fudispomo lunasti lupaukset ja vingutti korttia. Tervetuloa Shaun Wright-Phillips, Armand Traore, Anton Ferdinand. Nami nami jos on Qpr fani, tietää ainakin, että nyt voi laittaa jopa rahaa vedonlyönteihin !  Warnock luotsaa vielä siniraitaiset kauden aikana useisiin voittoihin.


Stoke, tässä on koko liigan musta hevonen, joukkue, joka voi voittaa kenet tahansa. Siinä on täydellinen joukkue, joka on kova kuin härkä ja tavoitteena on saada pallo väkisin maaliin keinoja kaihtamatta, ja nyt filosofiaa on täydellistetty Palacios ja Crouch Tottenhamista olivat täsmä hankinnat. Palacios pitää halussaan keskikenttää ja parhaimmat pääpelaajat Jones ja Crouch ottavat vastaan liigan parhaimpien laitureiden keskityksiä. Luvassa maalihanat alkavat olemaan auki, kun Stoke alkaa virrata maajoukkue tauon jälkeen! Odotan Stokelta paljon!


Loppuun pakko antaa propsit Moyesille Evertoniin, joka hankki erittäin viihdyttävän Royston räpbiisinkin tehnyt Drenthen, Real Madridista. Tässä on yksi timantti lisää valioliigaan. Kiitos David! 




Kaikki siirrot sekä tarkat siirtoajat viimeisen päivän siirroista. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3785785/Deadline-Day-timeline.html

ps. Kuqi siirtyy kamppailevaan Oldhamiin! Npower league 1. sarjatasolle.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...:

    Arsenalin kausi on pilalla, veikkaan itse kuudetta sijaa 38 pelin jälkeen. Chelsea ei saanut korjattua ongelmiaan ja Liverpool teki pientä hienosäätöä mikä tuskin riittää kun Gerrard alkaa olla valmis eläkkeelle.

    Manchester City on saanut joukkueensa vihdoin valmiiksi enkä usko että Yaya Tourea pysäyttää keskikentällä enään mikään... Tappioton syksy citylle?

    -Gascoigne

  1. SuperTeeMon kirjoitti...:

    Tappioton syksy Citylle on suhteellisen kova veikkaus, joista kolme vieras peliä voi koitua kohtalokkaaksi. http://www.mcfc.co.uk/fixtures?showall=1 marras-joulukuussa on kolme vieraspeliä vastustajina Chelsea, Liverpool ja Manchester United, jonka vahva joukkuhenki voi pysäyttää Cityn. City myös kamppailee saman aikaan Champions Leaguessa ja sille voi tulla 12 päivän sisällä kolmekin peliä ja samalla kokoonpanolla on mahdotonta pelaa puolivuotta.

    Luotto Arsenaliin helisee kaikkialla täältä kotoisasta Suomesta aina Nigeriaan asti, joissa aikaisemmin on tapahtunut itsemurhia Arsenalin tappioiden jälkeen. Jos ryhmä pysyy terveenä, on 4-3 sija erinomainen. Odotetaan innolla miten "uusi" Arsenal joukkue hitsautuu.. Liverpool voi yllättää, jos puolustus kestää hyökkäyksen paineet, jotkut ovat jopa unohtaneet Gerrardin hetkittäin ja joukkue hymyilee taas King Kennyn kanssa.

    Chelsea on ympäripyöreä arvoitus josta odotan vain Sturridgen nousua maalintekijäpörssin voittajaksi.

    Jos viimekausi oli viihdyttävä niin tämä kausi on spektaakkeli!

    SuperTeeMon--

Lähetä kommentti