Arsene Wenger = Nero ? (Rooman Keisari)

perjantai 9. syyskuuta 2011

Helsingin Stockmannilla on Dieselin näyteikkuna, missä valtava sydän tykyttää lujaa.
Tykytyksen voi kuulla melkein 80 metrin päähän.
 Kaikki Arsenal fanit Lontoossa ja ympäri maailmaa odottavat kauhulla lauantaita. 
Emirates Stadium Lontoossa on  2380 kilometrin päässä, josta kuuluu valtava tykytys Helsinkiin asti.
Gunners fanilla tippuu hiki, silmät vetistelee ja jännitys kasvaa. God pls be on Wengers side, rukoukset kuuluvat.
Arsenal on saanut uusia pelaajia, Mertesacker on ilmoittanut jo astuvansa kuninkaaksi puolustukseen ja todennut haluavansa olla yhtä hyvä kuin Tony Adams. Walesin tiikeri Aaron Ramsey sanoi täyttävänsä Fabergasin ja Nasrin jättämän Atlantin valtameren kokoisen aukon. Kovat on puheet.
 Omat fanit ovat antaneet Wengerille arvosanaksi 2½/10, mutta kun kysytään pitäisikö hänelle antaa potkut niin 8/10 on hänene puolellaan. Niin uskollisia he ovat. Kun esim 81 % haluaa kanankoipi keisarin joukkueesta potkut valmentaja Steve Keanelle, niin ihmiset edelleen uskovat Wengeriin. Vuoteen 2005 kaikki oli moitteetonta.
Tulevaisuus oli kultaa ja vuonnna 2009. Wenger sanoi että tämä on hänen viimeinen joukkue, toisin taitaa käydä.
Hänestä näki siirtoikkunan alla, että hän oli valmis tekemään kaikkensa parantaakseen joukkuetta.
Tosin hän ei vielä riko kaikkia sääntöjä hänen omassa filosofiassaan, niin seuraavien kahden kauden aikana se on nähtävissä. Hän aikoo todistaa keinoja kaihtamatta, että pokaalin hankkiminen on mahdollista Emiratesille.
Polttaako Wenger oman dynastiansa? Sitä ei tiedä kukaan, tunnelma on varmasti kihelmöivä tykkimiesten pukukopissa. Loukkaantumisia on paljon, mutta huippujoukkeella on reservinsä.
Nyt lauantaina astuu esiin nousijajoukkue Swansea. 
Swansea ei ole saanut maalia aikaiseksi tällä kaudella, joten se vääjäämättä tulee tapahtumaan nyt lauantaina. Monta Arsenal tekee? 

Wiganin Roberto Martinez ilmoitti Cityn uudeksi voittajiksi jo tällä kaudella, "heitä on mahdoton yli pelata".
Maali hanat tulevat aukeamaan Wigania vastaan, joten tanssikaa kaikki Poznania kotikatsomoissa ja baareissa.
Cityn mestaruudesta olen epävarma tällä kaudella, mutta sekin on edessä jossain vaiheessa. Sekin tulee vain tuomaan lisää tunnetta liigaan, joka parantaa sen kilpailuhenkisyyttä ennestään. 



Englannissa on positiivista se, että kolme mestaruutta putkeen ei ole voittanut kukaan Barclays Premier Leaguen aikakaudella.
Vaihtuvuus mestarille on suuri ja joukossa, josta se tulee on mahdollisesti viisi-kuusi eri joukkuetta.

Kannattaa katsoa myös kun Stoke jyrää Liverpooliin, lupaan kyseisen joukkueen olevan mahtava tällä kaudella, jos sen pelaajat pysyvät hyvässä kunnossa. Palloa boxiin ja verkot heiluu, ensi kertaa Liverpoolin verkot tulevat heilumaan urakalla, jos puolustus ei pidä pintaansa.

ps. Forssell, Leedsiin. Moni kysyy, että mitä hän edes tekee Huuhkajissa?

Blogin suunta tulee ensiviikolla muuttumaan enemmän blogimaiseksi ja kirjoituksiin tullaan panostamaan vielä enemmän. Huomautan edelleen, jos teitä ärsyttää tai jos vaikka haluatte, että kirjoitan tietystä aiheesta niin ihan rohkeasti mailia valioliigaon (@) Gmail. com.Lupaan vastailla mahdollisimman pian. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...:

    Kiitos muuten Stoke tipsistä vakioon. Liverpoolin vierasvoitto näytti niin ylipelatulta 51% kun tein lappua että pistin pelkän ykkösen. Valitettavasti 10 oikein tulos ei palauttanut rahaa tällä kierroksella. Tosin pelityylini on sellainen että haen vain isoa voittoa, en koskaan tee riviä josta voittaisi 13 oikein tuloksella 1000€ + saludopaketin. Muokkaan sitten riviä niin kauan että lapulla voi voittaa vähintään 50000€.

    - Gascoigne

  1. SuperTeeMon kirjoitti...:

    Ole hyvä vaan ,Stoken voitto oli kirjoitettu tähtiin, tavalla jolla se tuli oli yllätys. Toivottavasti nappaa paremmin voittoa ensiviikolla!

Lähetä kommentti